Ανακαινίσεις

Η FDK Constructions σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων με συνέπεια, επαγγελματισμό και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Οι εργασίες που πραγματοποιούμε με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια μπορεί να αφορούν κάτι σχετικά απλό, όπως είναι η τοποθέτηση ενός κουφώματος, ή τον πλήρη επανασχεδιασμό ενός σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας. Στόχος μας είναι οι παρεχόμενες από εμάς ανακαινίσεις να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής στο σπίτι ή το γραφείο και να ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Ο Δουκέρης Φραγκίσκος και οι συνεργάτες του σας προσφέρουν ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Με όπλο την μεγάλη μας εμπειρία στο χώρο, οι ανακαινίσεις μας ξεχωρίζουν για τη λειτουργικότητα και την αισθητική τους, ενώ το κόστος των εργασιών μας διαμορφώνεται με σεβασμό προς τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Θέλουμε να αποκτήσετε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον που θα προκύψει είτε από μερική είτε από ολική αναδιάρθρωση του χώρου σας. Εσείς μας το ζητάτε και εμείς -γρήγορα και αποτελεσματικά- το κατορθώνουμε.

Από τη στιγμή που η αγορά ενός νέου σπιτιού ή ενός καινούργιου γραφείου είναι μια αρκετά δαπανηρή υπόθεση, ιδανική για εσάς λύση είναι η ανακαίνισή του. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και σχεδιάζουμε χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης εργασιών, για το οποίο είστε εξαρχής ενήμεροι.

Στηρίζουμε τις σχέσεις μας με τον πελάτη στην ειλικρίνεια και τη συνεργασία. Έτσι, σας παρουσιάζουμε διαφορετικές προτάσεις, έτσι ώστε εσείς να επιλέξετε το είδος της εργασίας που ταιριάζει στο χώρο που επιθυμείτε να ανακαινίσουμε. Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών, το οποίο γνωρίζετε από την αρχή, όπως επίσης είστε ενήμεροι από την πρώτη στιγμή και για το κόστος των υπηρεσιών μας. Οι εργασίες μας συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση.

Comments are closed