Γύψινες κατασκευές

Η FDK Constructions αναλαμβάνει κάθε είδους γύψινες κατασκευές. Κατασκευή γυψοσανίδων, ράφια, χωρίσματα εσωτερικού χώρου, χωρίσματα – ψευδοροφέςψευδοροφές και τσιμεντοσανίδες βρίσκονται στην ημερησία διάταξη των εργασιών μας. Το εξειδικευμένο συνεργεία μας χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εγγυώνται την ανθεκτικότητα των κατασκευών μας στη φθορά του χρόνου.

Εάν περνά από το μυαλό σας να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο, οι γυψοσανίδες πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των εργασιών που πρέπει να λάβουν χώρα. Οι γυψοσανίδες σήμερα είναι το νούμερο ένα κατασκευαστικό υλικό, καθώς δημιουργούν καθαρό περιβάλλον στο εσωτερικό κάθε είδους χώρου, βελτιώνουν την ποιότητα του εισερχόμενου αέρα και ελαττώνουν σε σημαντικό βαθμό τις εκπομπές βλαβερών για τον οργανισμό μας χημικών ενώσεων VOC. Ακόμη, οι γυψοσανίδες είναι λιγότερο ευαίσθητες στην υγρασία, στοιχείο που τις καθιστά ακόμα πιο ελκυστικές, ενώ επίσης χαρακτηρίζονται από έντονη ελαστικότητα. Έτσι, αποτελούν κατάλληλη επιφάνεια για βαφή ή τοποθέτηση ταπετσαριών και πλακιδίων.

Εδώ και αρκετά χρόνια η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής, ανακαίνισης και διακόσμησης με γυψοσανίδα. Με γνώμονα την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, εργαζόμαστε σκληρά για να επιτύχουμε μέγιστη αποδοτικότητα. Με επαγγελματισμό και συνέπεια τηρούμε το χρονοδιάγραμμα που θέτουμε από κοινού με τον πελάτη μας και το τελικό αποτέλεσμα μόνο ευχαριστημένο θα τον αφήσει.

Η FDK Constructions είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να δίνει λύσεις. Το τρίπτυχο ταχύτητα-χαμηλό κόστος-υψηλή ποιότητα μας έχει κατατάξει ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο.

Comments are closed